opskriften på et kernebrød uden mel, som kan bruges i stedet for rugbrød eller til mellem måltiderne. jeg bruger det ind i mellem, da jeg syntes det er en nem måde at få nøder, kerner og frø ind i min kost så jeg får alle de sunde olier - husk at spise brødet med måde, da man selvfølgelig nemt kan få for meget af indholdet i sin kost.
kernebrød uden mel (af cirka 25 skiver):
150 g mandler
100 g sesamfrø
100 g hørfrø
100 g solsikkefrø
150 g græskar kerner
1 dl rapsolie
2 tsk. havsalt
5 små æg
100 g sesamfrø
100 g hørfrø
100 g solsikkefrø
150 g græskar kerner
1 dl rapsolie
2 tsk. havsalt
5 små æg
1. bland alle ingredienser sammen, undtagen æggene.
2. pisk æggene i en skål for sig selv, og bland dem herefter i kerneblandingen
3. bag brødet ved 160 grader i ca 60-70 minutter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar